OV storingen

OV storingenReis je bijna dagelijks met het openbaar vervoer? Dan is het handig om elke dag even te checken over er OV storingen zijn binnen jouw traject. Hierdoor voorkom je eventuele problemen en kan je vroegtijdig inspelen op de gewijzigde reis.

OV storingen checken

Via verschillende websites kun je kijken of er OV storingen in Nederland zijn. Als je dit op tijd weet kun je een ander reisplan maken zodat je geen problemen krijgt met de storingen. Want het zou bijvoorbeeld vervelend zijn als je te laat op je werk komt.
OV storingen bestaan vaak uit technische storingen, werkzaamheden en ongelukken. Ongelukken en technische storingen kun je nooit van te voren weten, deze kunnen namelijk uit het niets ontstaan. Werkzaamheden kun je echter wel zien aankomen, deze staan vaak op de website van 9292ov.nl vermeld.

> OV storingen checken

Tips voor OV storingen

Als je van de voren weet dat er werkzaamheden zijn aan het spoor van jouw traject, dan is het verstandig om maatregelen te treffen. Als je bijvoorbeeld een alternatieve reis bepaald, voorkom je dat je te laat op school komt of je werk! Dit risico moet je namelijk niet lopen.

Andere tips:

– Lopen
Plan via 9292ov.nl of een andere planner een alternatieve reis waarbij je ook moet lopen. Vaak zijn deze opties het snelste!

– Melden school/werk
Geef vroegtijdig aan op je school of werk dat je later komt.

– Ander vervoersmiddel
Ga met de auto of fiets (als je school of werk niet zo ver is).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *