Contact

Heb je een vraag over het aanvragen van een studenten OV? Of misschien heb je wel een probleem met de OV-chipkaart?

Stel deze vraag dan op onze ‘stel een vraag‘ pagina. De vraag zal dan zo spoedig mogelijk beantwoord worden.

5 gedachten over “Contact

 1. Kelly Verbaas

  Goedemiddag,

  Op dit moment ben ik in het bezit van een studenten OV. Dit is doordat ik al ouder ben dan 18 jaar en mijn MBO Studie heb afgerond. Aankomend september ga ik beginnen aan mijn opleiding HBO in Tilburg. Nu is mijn vraag hoe ik ervoor kan zorgen dat mijn studenten OV met korting kan laten doorlopen in de zomervakantie?

  Met vriendelijke groet,

  Kelly Verbaas

  Reageren
 2. B

  Ik heb vandaag mijn reisproduct aangevraagd. In de mail die ik heb gekregen staat dat ik binnen een week reactie krijg. Echter, deze week zou ik al graag met mijn reisproduct willen reizen. Zou dit proces versneld kunnen worden, zodat ik woensdag met mijn studentenproduct kan reizen.

  Excuses voor de late aanvraag.

  Groet,

  B de vries

  Reageren
 3. evie smits

  Hallo Ik ben Evie Smits 15 jaar en ga komend schooljaar naar Eindhoven naar Mbo Summa College is er een mogelijkheid dat ik een studentenreisproduct kan aanvragen of is er een andere manier om met korting te kunnen reizen.

  Reageren
 4. Frederique

  Hallo,
  Ik ben vorig jaar begonnen met een studie maar ben toen na een aantal maanden gestopt. Ik heb vorig jaar mijn studenten ov aangevraagd maar had hier toen nog geen gebruik van gemaakt en ook nog niet volledig geactiveerd. Hierdoor hoefde ik mijn studenten ov dus niet stil te leggen. Dit jaar ben ik weer begonnen met een studie en heb ik mijn ov geactiveerd. Ik kan alleen nog niet gratis reizen doordeweeks, mijn kaart geeft namelijk aan dat er geld vanaf wordt geschreven ondanks dat ik geen saldo op mijn kaart heb gezet. Hoe kan ik dit oplossen zodat ik gratis kan reizen doordeweeks?

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *